Sampdoria boekt vierde zege op rij

Ward Callens
| 0 reacties
Sampdoria boekt vierde zege op rij
Foto: © SC

Sampdoria blijft het goed doen in de Italiaanse Serie A. Na een mindere periode voor nieuwjaar zit de club uit Genoa nu al aan vier overwinningen op rij en blijft een Champions Leagueticket een haalbare kaart.

Na Udinese, Atalanta en Siena moest vanavond in het eigen Luigi Ferraris Stadion Fiorentina voor de bijl. De thuisploeg bevestigde zijn geode vorm en zette La Viola met 2-0 opzij.

 

Na een kwartier spleen bracht middenvelder Franco Semioli Sampdoria met een gelukje op voorsprong. Videobeelden toonden later echter aan dat Manuel Pasqual de bal in eigen doel werkte.

 

Nog voor rust vergrootte Sampdoria zijn voorsprong, via ex-Fiorentina-speler Giampaolo Pazzini. De Italiaanse spits ontsnapte aan zijn bewakers en kopte een vrijschop van Reto Ziegler binnen.

 

Fiorentina kon geen vuist maken en onderging het spel. De bezoekers uit Firenze blijven zo steken op een teleurstellende elfde plaats in de Serie A. Sampdoria verovert zijn vierde scalp op rij en klimt naar de vierde stek in het klassement.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties