Kouemaha: "Alleen aan 200% voorbij Gent"

Kouemaha: "Alleen aan 200% voorbij Gent"
Foto: © SC

Dorge Kouemaha maakt de laatste tijd het mooie weer in de spits bij Club Brugge. Hij verdrong Akpala en Sonck naar de bank en speelt met veel vertrouwen.

De Kameroense spits van Club staat de laatste tijd sterk te spelen. "Het is altijd leuk om zoiets te horen. En ik kan ook niet ontkennen dat ik inderdaad vrij aardig bezig ben. Het komt er gewoon op neer dat ik nu het vertrouwen geniet dat ik nodig heb. En zoiets heeft dan ook zijn weerspiegeling op training en tijdens de wedstrijden."
 
"Als voetballer wil je nu eenmaal zoveel mogelijk wedstrijden spelen. En als je dan het vertrouwen van de trainer krijgt, dan maakt dit een mens gelukkig", aldus de spits op de website van Club Brugge.

Club haalde tegen Anderlecht en Zulte Waregem slechts één op zes en verloor dus vijf kostbare punten. "Uiteindelijk sta je met elf spelers op het veld, waarbij er steeds weer van positie en systeem kan veranderd worden. Enfin, het zou toch de bedoeling moeten zijn om met elf te spelen want de laatste wedstrijden werd er altijd wel eentje bij ons van het veld gestuurd."

"Onbegrijpelijk gewoon, maar het heeft wel zijn weerslag op onze resultaten. Zonder de uitsluiting van Ronald (Vargas, nvdr) gaan we altijd winnen op Anderlecht en ook afgelopen zondag had er misschien meer ingezeten, indien Karel (Geraerts, nvdr) die rode kaart niet had gekregen. Het is gewoon te gek voor woorden."

Nu volgt het moeilijke tweeluik: uit Gent en thuis Valencia. "Tegen Anderlecht en Zulte Waregem pakken we amper 1 op 6, maar we hadden even goed het maximum kunnen halen. Bovendien hebben we tweemaal goed gespeeld, op het openingskwartier tegen Zulte Waregem na. Anderzijds zou een driepunter meer dan welkom zijn."
 
"Op die manier zet je een rechstreekse concurrent een hak maar is het ook een mentale opsteker voor de Europese wedstrijd tegen Valencia. Als je tegen hen wil stunten, dan weet je dat je thuis een goed resultaat moet neerzetten. Het komt er dus op aan om zowel tegen Gent als tegen de Spanjaarden top te zijn en ons voor 200% in te zetten." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties