Sierens: "Geen ziel en geen karakter"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Sierens: "Geen ziel en geen karakter"
Foto: © SC

Roeselare ging zaterdag kansloos onderuit tegen streekgenoot Kortrijk. Doelman Jurgen Sierens is hard in zijn analyse. “Zoals we nu bezig zijn, loopt het slecht af.”

Na een paar minuten stond Roeselare al in het krijt. “Nooit konden we aanspraak maken op de overwinning”, blikt Sierens terug in HNB. “Iedereen kon vaststellen dat er geen ziel in deze ploeg steekt. Er zijn nog enkele jongens die willen, maar de gehuurde jongens laten het hangen.”

We ontberen strijdersmentaliteit. Op het veld moeten elf knokkers staan, met het mes tussen de tanden. Maar er was geen karakter. Normaal gezien moeten wij het gewonde dier zijn waar je veel mag van verwachten. We lieten ons als lammetjes naar de slachtbank leiden.”

Bij een barrage met tweedeklassers ziet Sierens het slecht aflopen. “Denk je nu echt dat het simpel wordt om van ploegen als bijvoorbeeld Eupen of United te winnen in die eindronde? Die ploegen zitten in de winningmood en tonen zoveel voetbalhonger. Zoals we nu bezig zijn, loopt het slecht af.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties