Lescott wil terug Engels international worden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lescott wil terug Engels international worden
Foto: © SC

Joleon Lescott (foto) kent geen al te best seizoen bij Manchester City. De verdediger die met slaande deuren vertrok bij Everton in het begin van het seizoen speelde nog maar vijftien wedstrijden door een blessure en is geen Engels international meer.

Joleon Lescott heeft zijn hoofd nog niet laten hangen met het oog op het WK in Zuid-Afrika. "Als ik er weer in slaag om een constant niveau te halen, dan hoop ik mezelf weer in het nationale elftal te spelen", aldus de verdediger. Lescott sukkelde lange tijd met een knieblessure. "Het was dan ook erg om steeds te moeten toekijken vanop de tribune en te moeten focussen op mijn herstel", aldus Lescott.

"Ik ben blij dat ik nu terug ben en dank hiervoor de medische staf van Manchester City", aldus nog de verdediger, die ook zijn mening had over het dure puntenverlies gisterenavond bij Stoke City. "Toen ze met tien man kwamen te staan, dachten we dat we de wedstrijd zouden domineren, maar dat bleek niet het geval. De manager was teleurgesteld met het puntenverlies, maar winnen bij Stoke is niet simpel. Veel teams verspeelden ginds al punten." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties