Kesler: "Oranje wint alle matchen in EK-voorronde"

Kesler: "Oranje wint alle matchen in EK-voorronde"
Foto: © SC

Deze week werd het speelschema van de EK-kwalificatiegroep van Nederland vastgelegd. Bij de delegatie van Oranje zag je niets anders dan blije gezichten. "We gingen met alles akkoord omdat we toch alles zullen winnen", klonk het zelfverzekerd.

Nederland plaatste zich voor het voorbije WK zonder ook maar één punt te grabbel te gooien. Henk Kesler (foto boven), de directeur betaald voetbal in Nederland, ziet Oranje dat nog eens fijntjes overdoen op weg naar het EK in Polen en Oekraïne.

Nederland neemt het op tegen Zweden, Finland, Hongarije, San Marino en Moldavië. "We stonden voor alles open. We gingen overal mee akkoord omdat we toch alles zullen winnen. De laatste wedstrijd in Zweden vrezen we niet omdat we tegen dan toch al gekwalificeerd zouden moeten zijn. Dat was ook het geval in de voorbije WK-campagne toen we naar Schotland moesten", aldus Kesler in De Telegraaf.

Nederland opent op 3 september in Serravalle tegen San Marino. "We haalden voor 95 procent onze zin. We wilden enkel in Hongarije spelen in juni, maar dat gaat dus niet door. Hongarije wilde ook per se eerst tegen ons spelen in Boedapest en daar gingen we dan maar mee akkoord", besluit Kesler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties