Foley: "Ik ben niet belangrijk, het team wel"

Nico Wieme
| 4 reacties
Foley: "Ik ben niet belangrijk, het team wel"
Foto: © SC

Dominic Foley kroonde zich tegen KRC Genk tot matchwinnaar. De Ier werkte hard in de spits bij Cercle en scoorde het enige doelpunt van de match. “Ik ben niet belangrijk, we spelen met zijn elven.”

Met de nodige grimassen stond Dominic Foley ons te woord. “Ik heb overal pijn. We hebben nu drie matchen in zes dagen gespeeld. Dat laat zich voelen. De drie punten tegen Genk verzachten echter de pijn.”

 

Teamwork

 

De Ier toonde zich nog maar eens belangrijk voor dit Cercle. “Ik belangrijk? Neen, we spelen met elf. Ik kan niet ontkennen dat het momenteel goed loopt voor mij, maar uiteindelijk zetten we prestaties met het hele team neer.”

 

Foley weet waarom het voor hem zo goed loopt. “De samenwerking met Frederik Boi verloopt optimaal. Hij houdt de bal goed bij en legt op tijd voor mij af. Met zo iemand rond je heen is het makkelijk spelen.”

 

Winning mood

 

“Ik denk dat het een leuke match om zien was. Er waren kansen langs beide zijden. Wij hebben nu 18 op 21, maar de volgende match is de belangrijkste. Het is belangrijk dat we blijven winnen zodat we met vertrouwen naar de bekermatchen kunnen gaan”, eindigde Foley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties