Inter en Milan winnen, Roma slechts gelijk

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

In de strijd om de Italiaanse landstitel heeft AS Roma vanmiddag twee punten laten liggen bij Napoli. Inter en Milan wonnen wel.

Pepe zette in de tweede minuut Udinese al op voorsprong tegen Inter, maar dankzij goals van Balotelli, Maicon en Milito op strafschop klommen de bezoekers in de eerste helft nog ruim op voorsprong. In de tweede periode kon topschutter Di Natale nog milderen vanop de stip, maar Internazionale ging met de drie broodnodige punten naar huis.

Stadsgenoot en aartsrivaal Milan won in San Siro met 3-1 van Atalanta Bergamo. Tweemaal Pato en Borriello vonden het doel voor de RossonerriValdes prikte tussendoor tegen.

Roma klom in Napoli naar een comfortable voorsprong via goals van Baptista en Vucinic. Maar in de slotfase sleepten de thuisploeg nog een gelijkspel uit de brand via goals van Denis (75ste minuut) en Hamsik in de allerlaatste minuut op strafschop.

Bologna won met 3-4 bij Genoa. Mudingayi speelde de hele wedstrijd. Rode lantaarn Siena pakte drie belangrijke punten na een 1-2 zege in Livorno.