Gillet slikt vier goals (video)

Philippe Crols
| 2 reacties

Radja Nainggolan en Jean-François Gillet zullen afgelopen weekend zo snel mogelijk willen vergeten. De middenvelder van Cagliari pakte bijzonder snel rood, de doelman van Bari slikte dan weer vier tegengoals.

Radja Nainggolan (foto) heeft zijn stempel nog niet echt kunnen drukken op de Serie A. Afgelopen weekend mocht hij voor Cagliari na 63 minuten invallen bij een 1-1-tussenstand op het veld van Chievo. Op acht minuten tijd pakte hij twee keer geel en mocht hij dus alweer afdruipen. Cagliari verloor met 2-1.

Gabi Mudingayi beleefde met Bologna op het veld van Genoa een knotsgekke wedstrijd. Bologna kwam tot driemaal toe op achterstand, maar zegevierde uiteindelijk met 3-4. De Belgische verdedigende middenvelder speelde heel de wedstrijd en nadert met Bologna tot op een punt van Bari.

Jean-François Gillet beleefde met datzelfde Bari zaterdag al een ware nachtmerrie op het veld van degradatiekandidaat Catania. De doelman slikte in beide helften twee goals (4-0), maar trof weinig schuld. Bari zit in een serieus dipje.

Gillet slikte vier tegengoals, maar had weinig verhaal tegen de treffers van Catania.