Bailly: "Had die bal moeten hebben"

Bailly: "Had die bal moeten hebben"
Foto: © SC

Logan Bailly zag er niet goed uit op het doelpunt van Niko Kranjcar. De doelman van Borussia Mönchengladbach was niet te beroerd om na de wedstrijd zijn fout toe te geven.

“Er zijn geen excuses”, aldus Bailly. “Ik had die bal moeten hebben. Maar het is niet de eerste keer dat ik zo’n doelpunt tegenkrijg en het zal ook niet de laatste keer zijn. Er zat heel veel effect op. Die nieuwe ballen (een nieuwe Nike bal, nvdr.) zijn niet de makkelijkste voor de doelmannen. De veldspelers zijn in het voordeel.”


Bailly ligt in de weegschaal met Jean-François Gillet. Hij vreest niet dat Dick Advocaat hem zal afrekenen op dit tegendoelpunt. “Niet voor zo’n foutje. Zo’n doelpunt valt iedere week in elke competitie. Voor de rest heb ik een goede wedstrijd gespeeld. Ik miste nog wel een terugspeelbal van Martens, maar op het einde kwam ik goed uit en verhinderde ik dat het nog 0-2 werd."


“De verdediging stond vanavond ook goed. We hebben niet veel weggeven. Er staan enkele jongens met veel ervaring en dan moeten er nog enkele terugkomen, zoals Daniel Van Buyten.”

Truitje


Na de wedstrijd maakte de Luikenaar nog een supporter blij met zijn truitje. “Dat is het minste wat je kan doen om hen te bedanken voor de opkomst.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties