Allijns: "Play-off I zou een uitschieter van formaat zijn"

Ward Callens
| 7 reacties
Allijns: "Play-off I zou een uitschieter van formaat zijn"
Foto: © SC

KV Kortrijk staat op twee speeldagen van het einde op de vierde stek in de Jupiler League en play-off I lonkt. "Die play-off I zou een uitschieter van formaat zijn", meent Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns.

KV Kortrijk telt met nog twee speeldagen te gaan nauwelijks twee punten voorsprong op eerste achtervolgers STVV en Zulte Waregem, en heeft er drie meer dan Standard. Een plek bij de laatste zes behoort zeker tot de mogelijkheden, maar is nog lang niet zeker, weet ook Joseph Allijns.


“Ja ik ben voorzichtig, want het gevaar is dat we nu denken dat het binnen is en over twee weken moeten we concluderen dat we ernaast zitten”, vertelt Allijns in HLN. “Daarom ga ik nu geen luchtkastelen bouwen, ik wil niet ontgoocheld zijn achteraf.”


“Ik zal wel eens vloeken en schelden als het toch mislukt, maar laat ons eerlijk zijn: die play-off I zou een uitschieter van formaat zijn”, vervolgt de Kortrijkse voorzitter. “Weet je dat er in een enquête slechts één trainer Kortrijk bij de eerste zes zag? Guido Brepoels. Die zit al voor een stuk in mijn hart. Ofwel wist hij goed wat we in huis hadden”, aldus Allijns. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties