Rommedahl denkt aan stoppen met interlandvoetbal

Rommedahl denkt aan stoppen met interlandvoetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Rommedahl (op de foto rechts) overweegt om niet langer meer uit te komen voor de Deense nationale ploeg. "Ik word een dagje ouder en ik moet ook aan mijn familie denken", aldus de flankaanvaller van Ajax Amsterdam.

Dennis Rommedahl zal wel nog het WK meemaken in Zuid-Afrika, maar wil daarna kappen met de nationale ploeg. "Als er een andere bondscoach dan Morten Olsen was geweest, dan zou ik wellicht al geen interlandvoetbal meer gespeeld hebben. Maar deze bondscoach geeft me nog alle vertrouwen. Om me heen hoor ik ook dat het WK in Zuid-Afrika het mooiste podium zou zijn om ermee op te houden. Ik wil er nog niet aan denken. Op dat gebied kan ik best wel impulsief uit de hoek komen", aldus Rommedahl in Deense pers.

Voor Rommedahl worden het sowieso belangrijke maanden. Hij verlengde nog steeds niet zijn contract bij Ajax Amsterdam en de Nederlandse club liet ook nog steeds niet weten of het wel met hem door wil gaan volgend seizoen. Rommedahl is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in de Nederlandse hoofdstad. Gisteren speelde hij zijn 93ste interland tegen Oostenrijk.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties