Tévez haalt hard uit naar John Terry

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Tévez haalt hard uit naar John Terry
Foto: © SC

John Terry (foto), verdediger van Chelsea en de Engelse nationale ploeg, krijgt het opnieuw hard te verduren. Carlos Tévez, ploegmaat van Wayne Bridge bij Man City, haalt hard uit naar de schuinsmarcheerder.

Carlos Tévez en John Terry zullen nooit de beste vrienden worden. Beide heren stonden bij wedstrijden al enkele keren kop aan kop, zoals afgelopen zaterdag op Stamford Bridge, en nu is het ook weer verbaal oorlog.

De wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City stond vorige zaterdag vooral in het teken van de gebeurtenissen tussen Terry en Wayne Bridge. Carlos Tévez was een beslissende factor in de Battle of the Bridge door twee keer raak te treffen. "Het is moeilijk om er iets over te zeggen, maar wat Terry deed, kan gewoon niet. Als hij dit in Argentinië had gedaan, was hij zijn benen verloren. Of nog erger", aldus Tévez in de Britse pers.

Tévez heeft overigens ook problemen met de Duitser Michael Ballack. "Ik weet niet wat het is, maar ik heb altijd problemen met hem. Waarschijnlijk vindt hij mij niet aardig, net zoals ik hem niet aardig vind. Op het veld versta ik geen woord van wat hij roept of zegt, maar het zullen wel geen al te vriendschappelijke woorden zijn die hij uitkraamt", besluit de Argentijnse goaltjesdief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties