Kjaer wil niet naar Manchester

Yves Dekoning
| 2 reacties
Kjaer wil niet naar Manchester
Foto: © SC

Wordt Deens volgend seizoen de voertaal van de verdediging van Liverpool FC? Als het van Simon Kjaer afhang wel. De jonge Deen wees enkele topclubs af en solliciteert openlijk naar een plekje bij de Reds.

Simon Kjaer komt momenteel uit voor Palermo, maar de centrale verdediger geniet de interesse van een reeks topclubs. Manchester City en Tottenham probeerden de 20-jarige Deen in januari weg te lokken, maar werden wandelen gestuurd. Ook Manchester United, Chelsea en Juventus zouden interesse hebben.

Palermo zou ongeveer vijftien miljoen euro vragen voor Kjaer. Hij wil graag een transfer afronden voor de start van het WK en liefst naar Liverpool FC. "De Premier League is de beste in de wereld, en daarna komen Barcelona en Real Madrid. De fysieke speelstijl in Engeland ligt me waarschijnlijk beter. Als het juiste bod binnenkomt, zou het schitterend zijn om een duo te kunnen vormen met Daniel Agger bij Liverpool." Als Manchester United langs zou komen, zou Kjaer liever nog een jaar bij Palermo blijven. (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties