Bordeaux en Montpellier kunnen niet winnen

Ward Callens
| 1 reacties
Bordeaux en Montpellier kunnen niet winnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bordeaux is er niet in geslaagd afstand te nemen van Montpellier in de Ligue 1. In Monaco bleef het team van Laurent Blanc steken op een 0-0 gelijkspel. Ook Montpellier speelde gelijk, en dus blijven beide teams op kop staan in het klassement.

Monaco – Bordeaux: 0 – 0

Bordeaux kwam zaterdagavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel in Monaco. De bezoekers moesten winnen om buiten schot te blijven voor eerste achtervolgers Montpellier Lyon en Marseille, maar raapte maar één puntje in het prinsdom. Voor de thuisploeg kreeg Ouwo Moussa Maazou, ex-Lokeren, een aantal kansen, maar de spits kwam niet tot scoren en zo bleef het 0-0.

 

Montpellier – Auxerre: 1 – 1

De strijd om de Europese plaatsen in de Ligue 1 blijft razend spannend. De topper tussen Montpellier en Auxerre eindigde zaterdagavond op een 1-1 gelijkspel. Auxerre staat zesde in de rangschikking, maar telt nauwelijks drie punten achterstand op leiders Montpellier en Bordeaux.

Dennis Oliech maakte het enige doelpunt voor de bezoekers, Alberto Costa (foto) deed even na het uur hetzelfde voor de thuisploeg. In de slotfase kreeg Jeremy Berthod nog een tweede gele kaart.

 

Andere wedstrijden

Paris Saint-Germain – Sochaux: 4 – 1

Nancy – Boulogna: 1 – 3

Lorient – Lens: 1 – 0

Le Mans – Nice: 0 – 1

Lyon komt later op de avond nog in actie. Het ontvangt Saint-Ettiene, waar Kevin Mirallas voor de doelpunten moet zorgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties