Fulham schakelt Juventus uit, Club-killer stoot door

Juventus is uitgeschakeld in de achtste finales van de Europa League. De 'Oude Dame' verloor de terugwedstrijd bij Fulham met 4-1. Ook Werder Bremen is uitgeschakeld.

Fulham - Juventus 4-1 (heen: 1-3)

Juventus mocht zelfs een kleine nederlaag lijden bij Fulham, maar de Italiaanse topclub ging zwaar de boot in. Nochtans had Trezeguet zijn team al na twee minuten op voorsprong gebracht.

Zamora stelde echter na negen minuten al opnieuw gelijk. Vervolgens werd Cannavaro bij Juventus met rood van het veld gestuurd. Fulham profiteerde daar optimaal van. Nog voor de rust maakte Gera er 2-1 van.

In de tweede helft ging Fulham gewoon door op dat elan. Gera breidde de voorsprong vanaf de stip verder uit. Verlengingen leken in de maak, maar acht minuten voor affluiten bezegelde Dempsey het lot van Juventus. In het slot kreeg ook Zebina bij de bezoekers rood.

Werder Bremen - Valencia 4-4 (heen: 1-1)

Valencia heeft na Club Brugge ook Werder Bremen uitgeschakeld. Vier uitgoals gaven de doorslag in de twee onderlinge duels.

Villa scoorde na een assist van Silva al in de tweede minuut de 0-1. Wat later was Silva opnieuw de aangever en Mata de afwerker.

Bremen vocht zich terug in de wedstrijd via een aansluitingstreffer van Almeida, maar Villa diepte de kloof nog voor de rust weer verder uit. In een waanzinnig duel kwam Bremen terug tot 3-3 na goals van Frings en Marin. Villa zette Valencia echter weer op voorsprong. De gelijkmaker van Pizarro kwam te laat.

Marseille - Benfica 1-2 (heen: 1-1)

Marseille mag de kwartfinales in de Europa League vergeten. Benfica won de terugwedstrijd bij L'OM met 1-2.

De wedstrijd brak pas in de tweede helft open. Niang zette Marseille op voorsprong, maar nauwelijks vijf minuten later stelde Pereira gelijk.

Benfica nam geen vrede met verlengingen en Kardec zorgde in de slotminuten voor de 1-2. Ben Arfa van Marseille kreeg ook nog een rode kaart.