CSKA Sofia verliest met forfait door supporters

Mathias Dumarey
| 0 reacties
CSKA Sofia verliest met forfait door supporters

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

CSKA Sofia heeft van de Bulgaarse voetbalbond een zware straf gekregen omdat supporters van de club tijdens het afgelopen weekend tijdens de match tegen Lokomotiv Mezdra het veld bestormden. De partij werd alvast met 4-0-forfait verloren.

Niet alleen verliest CSKA Sofia met 4-0-cijfers de wedstrijd, het zal de komende drie thuiswedstrijden ook moeten afwerken op neutraal terrein. Er moet ook één wedstrijd zonder supporters worden afgewerkt. Er was geen politie in het stadion aanwezig omdat CSKA Sofia weigerde om de veiligheidskosten te betalen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er 150 fans van CSKA zomaar het veld konden bestormen. De hoofdstedelingen moeten ook nog een zware boete betalen.

De wedstrijd tegen Lokomotiv Mezdra werd stilgelegd bij een tussenstand van 0-1 in het voordeel van Lokomotiv. Door het verlies van deze wedstrijd blijft CSKA op een tweede plaats staan in de Bulgaarse competitie. Het telt vier punten achterstand op koploper Litex Lovech. In Bulgarije moeten nog elf speeldagen betwist worden. (KH)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties