Wolfsburg plakt prijskaartje van 40 miljoen op Dzeko

Wolfsburg plakt prijskaartje van 40 miljoen op Dzeko
Foto: © SC

Edin Dzeko staat in de belangstelling van heel wat Europese topclubs, waaronder AC Milan. Wolfsburg verwacht dan ook dat de 24-jarige topspits komende zomer Duitsland verlaat. Het heeft een prijskaartje van 40 miljoen euro geplakt op de Bosniër.

Wolfsburg en Edin Dzeko doen het dit seizoen heel wat minder dan het vorige. Dzeko vond dit seizoen weliswaar al 14 keer de weg naar het doel, maar doet daarbij toch heel wat minder dan de vorige jaargang, toen hij 26 doelpunten maakte.

Niettemin heeft de 24-jarige aanvaller de interesse opgewekt van heel wat topclubs. Wolfsburg verwacht dan ook dat het zijn goudhaantje komende zomer zal moeten laten gaan. Zo zou AC Milan de Bosniër graag aantrekken. Volgens L’Equipe is die interesse bovendien wederzijds.

Als de Italianen besluiten een bod uit te brengen op de topspits, dan zal het wel 40 miljoen euro op tafel moeten leggen. Elke geïnteresseerde club heeft tot 31 mei om een bod te plaatsen. “Ik zou graag snel weten waar mijn toekomst ligt”, zegt Dzeko. “Zelfs als de geïnteresseerde clubs minder interessant zijn. Ik ben klaar voor iets nieuws.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties