Hazard krijgt een acht van L'Equipe

Philippe Crols
| 0 reacties
Hazard krijgt een acht  van L'Equipe
Foto: © SC

Het begint wat eentonig te worden, maar Eden Hazard behoorde afgelopen weekend opnieuw bij de uitblinkers van Lille. De Belg mengt zich met zijn club ook in de titelstrijd. Roland Lamah en Kevin Mirallas zitten dan weer volop in de degradatiestrijd.

Eden Hazard (foto) kreeg met Lille zondagavond het bezoek van Montpellier, het nummer 2. Lille zou zijn tegenstander met 4-1 huiswaarts sturen. Hazard zelf scoorde niet, maar lag onder andere wel aan de basis van de eerste en derde goal van zijn team. Hij was samen met Gervinho (ex-Beveren) de absolute uitblinker bij Lille. Beide spelers kregen van L'Equipe dan ook een 8. Lille nadert tot op twee punten van leiders Bordeaux en Montpellier, maar omdat heel wat topteams in Frankrijk nog enkele wedstrijden minder gespeeld hebben, is de bovenste klassementhelft redelijk onoverzichtelijk.

Saint-Etienne deed het met Kevin Mirallas opnieuw niet goed, deze keer op bezoek bij Lorient. Het werd maar liefst 4-0. Mirallas speelde heel de wedstrijd en was enkele keren dicht bij een doelpunt, maar veel hielp hij zijn team dus niet vooruit. Van L'Equipe kreeg hij dan ook slechts een 4. Saint-Etienne bekleedt voorlopig de laatste veilige plaats en heeft zes punten voorsprong op Boulogne.

Net als Mirallas kreeg ook Roland Lamah slechts vier punten van L'Equipe. De speler van Le Mans begon aan de wedstrijd tegen Rennes en werd vijf minuten voor tijd vervangen. De gewezen flankspeler van Anderlecht pakte ook geel en verloor met 1-3. Ligue 2 komt week na week dichterbij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties