Brann haalt eerste overwinning binnen

viki meeuwis
| 0 reacties
Brann haalt eerste overwinning binnen
Foto: © SC

Gisteren werd de laatste match van de derde speeldag in de Tippeligaen gespeeld. Die partij ging tussen SK Brann en Sandefjord.

In de eerste helft zat er nauwelijks tempo zodat de kansen aan beide kanten uitbleven.

De match was nauwelijks tien minuten bezig in de tweede helft toen Erik Mjelde, die geheel vrijstond, de bal in doel kon koppen na een vrije trap van Vaagan Moen.  Het was aan een degelijk keepende . Na de openingsgoal van Mjelde besliste de trainer van Sandefjord, Walker, om Victor Demba Bindia in te brengen in de plaats van Admir Rascic. Bindia stond amper op het veld toen hij Håkon Opdal kon verschalken en de bal in de rechterhoek kon binnenwerken. Het leek erop of Sandefjord eindelijk gestart was en even later kon Zanetti de bal het veld insturen. El Fakiri slaagde er niet in om de bal weg te werken waardoor die bij Rune Ertsås terecht kwam die kon scoren.

Trainer Nilsen van Brann besloot even later om ook een wissel door te voeren. Hij haalde Vaagan Moen eraf en verving hem door Gustavino. Dat leverde in de slotfase twee doelpunten op, een meer dan geslaagde wissel dus. De winning goal kwam er nadat Eirik Bakke de bal voorbij drie Sandefjord speler speelde en Gustavino de bal binnen werkte.

Foto: Mjelde maakt het eerste doelpunt (Scanpix)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties