Haroun: "Zo kunnen we niet winnen"

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Haroun: "Zo kunnen we niet winnen"
Foto: © SC

Week na week zoekt Germinal Beerschot naar oplossingen voor de zwakke prestaties. De oplossing blijkt echter moeilijk te vinden. Al legt Faris Haroun het heel makkelijk uit: “We moeten de kansen afmaken.”

De eerste helft draaide het voor geen meter bij Germinal Beerschot. “We probeerden een nieuw systeem uit”, verklaart Haroun. “Maar daar kwam geen dreiging van en we hebben dat in de tweede helft dan maar terug veranderd.”

“Na rust was er meer druk, maar we laten het afweten voor doel. We hebben twee, drie open kansen gehad. Die moeten we afmaken. Anders kunnen we nooit een wedstrijd winnen. Als de bal binnengaat, krijgen we een andere wedstrijd.”

Het doelpunt van Justice Wamfor deed de thuisploeg even heropleven. “We kregen nog een kleine kans na de 1-2. Als het doelpunt vroeger valt, kunnen we misschien nog voor de ommekeer zorgen.”

Champagnevoetbal

Het thuisplubliek nam de paars-witte spelers zwaar op de korrel. Voor hen mocht iedereen meteen terug naar de bank. “Dat is normaal”, beseft Haroun. “Zij verwachten van ons het champagnevoetbal van een paar maanden geleden. Als de resultaten slecht zijn, is het logisch dat de fans niet blij zijn. We kunnen ze alleen terug achter ons krijgen door een wedstrijd te winnen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties