Mourinho en Balotelli proberen het nog eens

Mourinho en Balotelli proberen het nog eens
Foto: © SC

Inter-coach José Mourinho heeft donderdag nog maar eens een poging gedaan om de plooien met zijn tienerster Mario Balotelli glad te strijken. Met succes blijkbaar.

Balotelli had het zichzelf de voorbije weken onmogelijk gemaakt bij Inter door weinig inzet te tonen en op tv te verschijnen met een shirt van aartsrivaal AC Milan.

Balotelli, Mourinho en technisch directeur Marco Branca zaten vandaag rond de tafel en de gesprekken verliepen positief, in tegenstelling tot eerdere berichten. Balotelli toonde woensdag tekenen van berouw en dat zinde Mourinho duidelijk wel. De 19-jarige aanvaller kwam voor de wedstrijd tegen CSKA Moskou de kleedkamer binnen om zijn ploegmaats succes te wensen en na de wedstrijd kwam hij ze feliciteren.

'The Special One' nodigde Balotelli dan ook donderdagmorgen uit in zijn kantoor voor een goed gesprek. De kans is reëel dat hij dit weekend voor de wedstrijd tegen Bologna reeds bij de wedstrijdkern zit, want Samuel Eto'o is geschorst en Diego Milito lijkt vermoeid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties