Club ziet goeie Antwi bij reserven

Kristof Blomme
| 2 reacties

De reserven van Club Brugge wonnen met 3-0 van KV Mechelen. De Ghanese testspeler John Antwi maakte hierbij een goeie indruk.

De match was amper begonnen of John Antwi bracht de bal voor doel, waar Jonckheere net niet bij kon. Na tien minuten stond het toch meteen 1-0. Vanneste kreeg de bal tot bij Antwi en de Ghanees trapte knap binnen. Halfweg de tweede helft verdubbelden de jonge Bruggelingen de voorsprong. De doelman van Malinwa kon een loeier van opnieuw Antwi nog uit zijn doel halen, maar op de daaropvolgende hoekschop was aanvaller Vandenheede trefzeker.

De tweede helft was meer in evenwicht, de bezoekers mochten zelfs vanop de stip aanleggen. Dunkovic trapte het leer op goalie Coosemans. In de slotfase stuurde de Ghanese tester Ochoa weg. Die zorgde uiteindelijk voor de 3-0 eindstand. Goeie match van de piepjonge Bruggelingen, met tester Antwi in een hoofdrol. (AN)