Ajax verwacht vertrek Pantelic

Ajax verwacht vertrek Pantelic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marko Pantelic lijkt aan zijn laatste weken bij de Amsterdammers toe. Martin Jol bevestigde in Het Parool dat er interesse is van andere clubs.

Pantelic zijn contract loopt deze zomer af en Ajax zou hem graag voor een extra seizoen laten bijtekenen, maar de spits zelf wil liever vertrekken. “Pantelic wil een meerjarig contract en ik wil hem een éénjarig contract geven met een optie”, legt Martin Jol, trainer van Ajas, uit. "Maar er zijn andere clubs die geïnteresseerd zijn." Jol verwacht dan ook dat Pantelic volgend seizoen niet meer voor Ajax zal spelen.

Dennis Rommedahl en Christian Eriksen zijn ook einde contract, maar van beide spelers wordt wel verwacht dat ze hun contract zullen verlengen. Vooral Eriksen wil Jol graag in Amsterdam houden. “Ik heb in tien jaar niet zo'n talent gezien als hij”, zei Jol. “Tweebenig, snel en met scorend vermogen. Maradona werd als zeventienjarige buiten de WK-selectie van 1978 gehouden en daar hebben ze nog spijt van. Als ik bondscoach was van Denemarken zou ik Eriksen deze zomer meenemen.''

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties