Goals Lamah leveren weinig op (video)

Philippe Crols
| 2 reacties
Goals Lamah leveren weinig op (video)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor een keer was eens niet Eden Hazard, maar wel Roland Lamah de opvallendste landgenoot in Frankrijk. De speler van Le Mans scoorde afgelopen weekend tweemaal, maar meer dan een gelijkspel leverde dat niet op.

Le Mans kreeg thuis Montpellier over de vloer en al na een minuut trof Roland Lamah (foto) raak. Staartploeg Le Mans verloor nadien de controle over de match en met nog twintig minuten te gaan moest de gewezen speler van Anderlecht een punt redden (2-2). Onze landgenoot kreeg van L’Equipe een zeven, maar daar schiet hij weinig mee op.

In dit korte overzicht scoort Lamah de eerste en de laatste goal.

Saint-Etienne, de enige ploeg die nog min of meer in te halen was voor Le Mans, won namelijk met 0-2 bij Sochaux. Kevin Mirallas was geschorst. Le Mans is nu voorlaatste en heeft (weliswaar met een match minder gespeeld) al dertien punten minder dan Saint-Etienne. Er is dus meer dan een mirakel nodig voor de ploeg van Lamah, wil het zich nog redden.

Lille kon zich mits winst in Lyon mengen in de titeldebatten, maar het bleef steken op 1-1. Eden Hazard kreeg geel en werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald. Lille is voorlopig zesde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties