Buysens: "In bekerfinale supporter ik voor Gent"

Nico Wieme
| 1 reacties
Buysens: "In bekerfinale supporter ik voor Gent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludovic Buysens speelde tegen AA Gent nog eens op de linksachter en dat was duidelijk wennen voor de ex-Buffalo. Toch was de Gentenaar in Truiense loondienst best tevreden over zijn prestatie.

“Op de linksachter is het toch wennen, hoor”, erkende Ludovic Buysens. “Het is een positie die ik niet gewoon ben. Het was ook een tijdje geleden dat ik daar nog gespeeld had. Toch ben ik vrij tevreden over mijn prestatie. Ik werd nooit uitgeschakeld. Als ploeg speelden we goed in de organisatie en gaven we weinig kansen weg.”

Buysens steekt zijn sympathie voor de Buffalo's niet onder stoelen of banken. “Gent is mijn ex-ploeg. Ik heb hier nog in de tribunes gestaan, bij de jeugd gespeeld, op de bank gezeten en ik ben zelfs enkele keren ingevallen bij het eerste elftal. Naar de bekerfinale ga ik samen met mijn schoonbroer kijken. Die zat tegen STVV ook in het stadion, als Gentsupporter dan wel te verstaan.”

Wat is het geheim van STVV? “Onze wilskracht en de organisatie. Iedereen weet precies wat hij moet doen. Of ik zaterdag opnieuw in de defensie zal staan, weet ik niet. Er komen enkele spelers terug. Daarover doe ik geen uitspraken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties