Sepp De Roover hoopt op transfer naar Belgische topclub

Sepp De Roover hoopt op transfer naar Belgische topclub
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sepp De Roover is ambitieus. Nu zijn knieblessure bijna verleden tijd is, solliciteert de rechtsachter van FC Groningen openlijk naar een transfer naar een Belgische topclub.

Het contract van Sepp De Roover loopt deze zomer af en ook de blessure aan zijn knie is bijna genezen. "Ik zit voor op schema. Ik sta al terug op het veld, kan sprinten en balletjes trappen", zegt De Roover in het HNB. "Bij PSV had ik ooit dezelfde blessure aan mijn rechterknie en ook toen ging het snel. Voor de voorbereiding voor volgend seizoen zal ik helemaal fit zijn. Aangezien ik nu tijd heb om aan mijn lichaam te werken, zal ik zelfs sterker terugkeren."

De Roover heeft een optie in zijn contract waardoor Groningen hem twee jaar langer zou kunnen houden. "De club heeft me, los van die optie, een tweejarig voorstel gedaan. Naar een ploeg gelijkwaardig aan of minder dan Groningen ga ik niet. Deze club speelt altijd voor de plaatsen vijf tot negen."

Bij veel Belgische ploegen wringt momenteel het schoentje op de rechtsachterplaats en daar zou De Roover graag een oplossing voor vormen. "Een overgang naar een Belgische topclub zou ik uiteraard heel graag maken. Sinds mijn negen jaar speel ik in Nederland. Ik heb nog nooit in België gespeeld. Ik zeg geen neen tegen een terugkeer", aldus de tweevoudig international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties