Duivels -18 kloppen Rusland

Kristof Blomme
| 4 reacties

Op de Slovakia Cup hebben de Rode Duivels U18 de leeftijdsgenoten van Rusland geklopt met 2-3. De Belgen spelen nog tegen Denemarken voor de vijfde plaats.

Aan de Slovakia Cup nemen acht ploegen deel. De Belgen werden ingedeeld in een poule met Slovakije, Kroatië en Rusland. De eerste twee wedstrijden, tegen het gastland en de Kroaten, werden telkens met 1-0 verloren. In de slotmatch konden de jonge Duivels dan toch nog een overwinning boeken.

Rusland kwam vroeg in de tweede helft op voorsprong. Drie minuten later waren de rollen echter alweer helemaal omgekeerd. Susic en Vervaet zorgden voor de doelpunten. Een kwartier voor affluiten benutten de Russen een strafschop. Maar enkele minuten later legde Vervaet, eveneens vanop de stip, de eindstand vast.