"Balotelli wordt door niemand beschermd"

"Balotelli wordt door niemand beschermd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli heeft al eerder aangekondigd dat hij het gedoe rond zijn persoon beu is en hij dreigde zelfs met opstappen bij Inter. Nu bevestigt ook zijn zaakwaarnemer dat.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, reageerde via het persbureau AFP. "Het is duidelijk dat het zo niet langer door kan gaan. Mario zal niet nog een jaar bij Internazionale blijven als de situatie zo blijft. Dat kan ik garanderen. In de afgelopen acht, negen maanden heeft niemand binnen de club Mario beschermd."

Ook Mourinho moet het ontgelden. "Mario is niet perfect en Mourinho is niet verschrikkelijk. Maar Mourinho heeft een gemeenschappelijke vijand voor zichzelf en het team nodig. Balotelli is in de val getrapt. Soms is hij tijdens trainingen zelfs bang."

"Hij heeft vreselijk geleden, met veel stress", weet zijn zaakwaarnemer. "Hij heeft geen problemen met de fans of het team, maar de problemen met de club zijn niet opgelost. Hij heeft om vergiffenis gevraagd, maar iemand in de club heeft dat doelbewust niet begrepen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties