Gallas verwacht hersteld te zijn tegen het WK

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gallas verwacht hersteld te zijn tegen het WK
Foto: © SC

William Gallas (foto), momenteel geblesseerd aan de kuit, is er zeker van dat hij aanwezig zal kunnen zijn op het WK in Zuid-Afrika. "Ik zal klaar zijn voor Frankrijk", zegt de verdediger in Le Parisien.

William Gallas raakte geblesseerd in de CL-kwartfinale tegen FC Barcelona en zal dit seizoen niet meer kunnen spelen voor zijn club Arsenal. De verdediger zet nu alles in om het WK te halen en hij is ervan overtuigd dat het ook zal lukken. "Als het niet meer mogelijk was om tijdig te herstellen, dan had ik al afgehaakt. Op dit moment voel ik me goed en klaar voor Frankrijk", aldus Gallas. Raymond Domenech, de bondscoach van de Fransen, maakt overigens komende week zijn officiële selectie van 23 spelers bekend.

Gallas heeft momenteel last van het opspelen van een oude kuitblessure. Toen hij kort voor het einde van de eerste helft in de heenwedstrijd tegen Barcelona het veld moest verlaten, kreeg Arsène Wenger, de manager van Arsenal, veel kritiek omdat Gallas al voor de partij niet volledig fit was om te spelen. De Franse verdediger laat nu nog maar eens weten aan de pers dat hij er zelf voor koos om te spelen en dat het niet de schuld was van Wenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties