Bölöni: "Het publiek heeft mijn droefheid niet gezien"

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Bölöni: "Het publiek heeft mijn droefheid niet gezien"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni komt in de Waalse krant Vers l’Avenir terug op zijn vertrek bij Standard. De Roemeense coach heeft vooral vragen bij de komst van Olivier Dacourt.

Na zijn eerste titel begon Bölöni aan een moeilijk tweede seizoen. “Het publiek heeft mijn droefheid en verslagenheid bij de hervatting van de trainingen niet gezien. Toen ik in juni de kern bekeek, met Mendes, Tiago en Mutombo, vroeg ik me af waar Standard naar toe wilde. Ik zat met heel wat vragen.”

In het begin had ik negen sterkhouders, op het einde nog maar vier”, verwijst Bölöni naar het vertrek van Fellaini, Dante, Onyewu, de blessures van Defour en de schorsing van Witsel. “Als de eerste groep vermindert, zoals dit seizoen bij Standard, dan zakt het niveau naar beneden.”

Standard haalde met Dacourt een grote naam, maar Bölöni had zijn twijfels bij die transfer. “Na twee dagen al zag ik dat hij ons sportief en menselijk niet zou kunnen helpen en enkel voor problemen zou zorgen. Ik vraag me af waarom Standard hem gecontacteerd heeft. Wat hij achteraf zei, was triestig.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties