Francesco Totti houdt titelstrijd spannend

Fabian Morren
| 14 reacties

De titelstrijd in Italië wordt pas volgende zondag op de slotspeeldag beslist. Zowel Inter Milan als AS Roma wonnen hun wedstrijd.

Inter was op weg naar een heel makkelijke zege tegen Chievo, maar maakte het zichzelf nog erg moeilijk in de slotfase. Een owngoal van Thiago Motta zorgde wel voor een vroege voorsprong voor de bezoekers, maar Mantovani (owngoal), Cambiasso en Milito maakten er nog voor de rust 3-1 van.

Na de rust leek Balotelli al snel alle twijfels weg te nemen, maar Granoche en Pellissier maakten het toch nog spannend. Inter hield wel stand en heeft het lot op de laatste speeldag in eigen handen.

Roma had de handen meer dan vol met Cagliari. Lazzari bracht Cagliari diep in de tweede helft op voorsprong, maar Francesco Totti zette in de laatste tien minuten de scheve situatie nog recht.

Voor Atalanta Bergamo zit het avontuur in de Serie A er voorlopig op. De club tuimelt naar de Serie B na een 2-0-nederlaag op het veld van Napoli.