Hazard wint na dol slot van kampioen

Philippe Crols
| 0 reacties
Hazard wint na dol slot van kampioen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard staat op een zucht van de Champions League. Met zijn team Lille won hij afgelopen weekend van Marseille. Voor de twee andere Belgen in Frankrijk zal de laatste speeldag er eentje zonder inzet worden.

Eden Hazard (foto) werd afgelopen weekend nog bekroond tot 'Beste Jongere van het Jaar', maar tegen Marseille speelde onze landgenoot niet bepaald zijn beste match. Hazard stond wel heel de wedstrijd op het veld en zag dat de kersverse kampioen tien minuten voor tijd nog met 1-2 leidde. In minuut 81 en 94 kon Lille de situatie toch nog ombuigen en zo staat het er bijzonder goed voor met het oog op CL-kwalificatie. Als Lille volgende week wint bij Lorient (7de) is het zeker van rechtstreekse kwalificatie voor het kampioenenbal.

Voor Kevin Mirallas en Roland Lamah staat er niet veel meer op het spel. Met Saint-Etienne verloor Mirallas met 0-1 van Toulouse. Onze landgenoot speelde alles behalve goed en werd op het uur vervangen. Saint-Etienne is sinds vorige week wel zeker van een verlengd verblijf in de Ligue 1.

Le Mans is dan weer al een weekje zeker van degradatie, maar won wel met het kleinste verschil van Paris Saint-Germain. Lamah werd na 70 minuten vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties