Hodgson: "Fulham is geen verliezer"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Hodgson: "Fulham is geen verliezer"
Foto: © SC

De prijzenkast van Fulham blijft leeg, ook na de finale in de Europa League. Het Engelse team moest pas in extremis de duimen leggen voor Atlético Madrid. Diego Forlan was de beul van dienst.

Fulham-manager Roy Hodgson bleef enorm ontgoocheld achter. “We verdienden het om strafschoppen te krijgen. De spelers waren vermoeid, maar bleven goed georganiseerd spelen.”

“En dan dook die dekselse Forlan als een duivel uit een doosje. Hij heeft getoond dat hij een echte spits was met een neus voor doelpunten. Na de 1-2 was er geen tijd meer om te reageren.”

Hodgson was echter trots over wat zijn team dit jaar presteerde. “Een ploeg als Fulham mag zich nu eigenlijk geen verliezer noemen. Zelfs in mijn wildste dromen had ik nooit verwacht dat we hier zouden staan. De teleurstelling overheerst, maar als de pijn weg is, kunnen we hier als team beter van worden.”

Het Europese avontuur startte op 30 juli, 19 wedstrijden later eindigde het in Hamburg. Hodgson blikte nog even terug. “Het is een mooie reis door Europa geweest. We hebben veel interessante plaatsen gezien. De complimenten aan de UEFA voor de Europa League.”

Door Manuel Gonzalez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties