Mignolet: ''Wij verdienen dat Europees ticket''

Ruben Philippe
| 7 reacties
Mignolet: ''Wij verdienen dat Europees ticket''
Foto: © SC

Vanavond staat de Limburgse derby op het programma met als inzet een plaatsje in Europa. Mignolet hoopt dat STVV het haalt op basis van het sterke seizoen van de Kanarie's.

"Wij willen dat Europees ticket", zo klonk het uit de mond van Simon Mignolet. De keeper werd enkele dagen geleden nog bekroond tot beste doelman. Hij vertrekt deze zomer meer dan waarschijnlijk al wil hij STVV nog graag dat Europees ticket schenken.

"Aan het begin van dit seizoen had niemand ons bovenaan verwacht. Vandaag willen al onze jongens dat laatste Europees ticket bemachtigen. We hebben hard gewerkt en hopen dat onze inspanningen beloond zullen worden. STVV verdient dat ticket op basis van het sterke seizoen. Ons kwalificeren voor de Europa League zou echt fantastisch zijn voor de club en de supporters", aldus Mignolet in de kranten.

"Of onze schouders breed genoeg zijn voor Europa? Kijk maar naar het klassement", zo gaat hij verder. Om te dromen van het Europese voetbal zal STVV wel eerst voorbij Genk moeten geraken. "Onze taak zal niet makkelijk zijn: Genk is in een positieve spiraal en scoort makkelijk de laatste tijd. Onze kansen zijn 50-50. Het feit dat de derby extra beladen is motiveert ons enkel nog meer", zo besluit de 22-jarige doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties