Maes en KV Mechelen bereiken akkoord over ontbinding contract

Bram Coenen
| 14 reacties
Maes en KV Mechelen bereiken akkoord over ontbinding contract
Foto: © SC

Nadat eerder al bekend werd dat Peter Maes overstapt naar Lokeren, hebben de Limburger en KV Mechelen daarover nu ook een overeenkomst bereikt.

KV Mechelen, waar Maes nog een éénjarig contract had, reageerde bijzonder verrast en ontevreden toen het vernam dat Lokeren Maes wou wegkapen Achter De Kazerne. Maar desondanks hebben Maes en KV Mechelen nu toch overeenstemming bereikt over het ontbinden van zijn contract.

"Met dit akkoord wordt een onmiddellijk einde aan de samenwerking tussen Peter Maes en KV Mechelen gesteld," reageerde voorzitter Johan Timmermans. "Het gesprek verliep erg constructief. Elke partij is zijn contractuele verplichtingen nagekomen."

Timmermans wenste ook nog even te benadrukken dat de onvrede vooral tegen Lokeren gericht is: "De onvrede over zijn vertrek heeft dan ook niets met Maes te maken. We waren en zijn ontgoocheld in de handelwijze van Lokeren. Rancune was er ook tijdens het laatste gesprek niet. We moeten dankbaar zijn voor wat Peter Maes de afgelopen seizoenen op KV Mechelen heeft neergezet. Hij blijft altijd welkom op de club. Hij is een grote mijnheer. We wensen hem dan ook veel succes in zijn verdere carrière", besluit de preses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties