Frey wil eens andere lucht opsnuiven

Frey wil eens andere lucht opsnuiven
Foto: © SC

De Franse doelman Sébastian Frey (foto) wil een nieuwe wending geven aan zijn loopbaan. De doelman denkt eraan om zijn huidige club AC Fiorentina te verlaten omdat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

"Ik heb met voorzitter Diego Della Valle gesproken over mijn toekomst. Ik heb hier in Firenze nog een contract tot en met de zomer van 2013. Na mijn vakantie ga ik er nog eens over spreken. In het leven heb je soms nieuwe uitdagingen nodig en ik kan niet ontkennen dat dat bij mij niet het geval is", aldus Sébastian Frey in de roze sportkrant La Gazzetta dello Sport.

Frey wil een langer verblijf in het Stadio Artemio Franchi niet bij voorbaat uitsluiten. "Het hoeft ook niet per se te betekenen dat ik wegga bij Fiorentina. Het kan ook op andere dingen slaan. De club kan zich ook gevoelig versterken en een echte topclub worden. Volgend seizoen spelen we geen Europees voetbal dus moeten we meedoen voor de hoogste plaatsen in de Serie A. Daar heb je nu eenmaal een sterk team voor nodig", aldus Frey.

De Fransman kan evenwel niet klagen over een gebrek aan interesse. Bayern München, AC Milan, Juventus Turijn, FC Barcelona en Manchester City zouden hem graag zien komen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties