De Ceulaer: "Ik wil me meteen tonen in België"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
De Ceulaer: "Ik wil me meteen tonen in België"
Foto: © SC

Na vijf jaar in Nederland voetbalt Benjamin De Ceulaer volgend seizoen weer op Beglische bodem. De 26-jarige aanvaller is bijzonder gemotiveerd om zich te tonen op Daknam.

“Ik had meteen een heel goed gevoel toen ik met de mensen van Lokeren praatte”, zegt De Ceulaer in HLN. “Ik ben dolblij dat ze veel vertrouwen in me hebben. Ik ben per slot van rekening toch een tijdje weggeweest. Ik wil me hier in België meteen tonen.”

De Ceulaer kende ook een moeilijk seizoen. Zijn team RKC flirtte het hele jaar met het faillissement en degradeerde op het einde van het seizoen naar tweede klasse. Zelf liep hij in drie wedstrijden twee keer tegen een rode kaart aan. Met 12 doelpunten in 3 seizoenen, bleef ook het kanon van De Ceulaer vrij stil.

“Ik ben er honderd procent zeker van dat het komende jaar een pak beter zal worden. Ik heb het zwaar gehad, absoluut. Maar ik heb er lessen uit getrokken. De grootste van al? Dat het er in de voetbalwereld niet toe doet hoe goed of hoe sterk je bent, maar hoe hard je kan incasseren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties