Koeman heeft twijfels over groeimarge Dembélé

Mathias Dumarey
| 34 reacties
Koeman heeft twijfels over groeimarge Dembélé
Foto: © SC

Moussa Dembélé (foto) heeft er een teleurstellend seizoen op zitten bij AZ Alkmaar. Het ergste is misschien wel dat onze landgenoot geen vooruitgang meer boekte. Ronald Koeman, even zijn coach bij AZ, uit zijn twijfels over Dembélé's groeimarge.

Moussa Dembélé wil al een tijdje vertrekken bij AZ Alkmaar, maar raakt maar niet weg uit het noorden van Nederland. Ronald Koeman, begin vorig seizoen even trainer van onze landgenoot, is nu zeer kritisch voor de aanvaller en hij laakt vooral de instelling van Dembélé.

Koeman vindt dat Dembélé de Europese top uit zijn hoofd moet gaan zetten. "Hij staat stil in zijn ontwikkeling als voetballer. Hij speelt lateraal in plaats van recht naar doel te gaan. Hij is totaal niet spelbepalend. Zijn grote probleem is dat hij geen rendement haalt uit zijn voetballende kwaliteiten. Je kan je echt de vraag gaan stellen of Dembélé nog zal verbeteren als voetballer. Ik zie dat hij in tegenstelling tot zijn landgenoot Maarten Martens niet werkt om die extra stappen te zetten", aldus een harde Ronald Koeman in LDH.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties