Lippi: "Paraguay maar één keer gevaarlijk"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Lippi: "Paraguay maar één keer gevaarlijk"
Foto: © SC

Marcello Lippi, de Italiaanse bondscoach, kon maar moeilijk het 1-1-gelijkspel tegen Paraguay aanvaarden. "Wij verdienden hier vandaag de drie punten", aldus de coach van de uittredende wereldkampioen.

Marcello Lippi was niet echt onder de indruk geraakt van Paraguay. "Ze zijn maar één keer gevaarlijk geweest voor ons doel en dat heeft hen meteen een doelpunt opgeleverd. Daarna hebben we gelukkig karakter getoond en dat geeft ons vertrouwen voor het verdere verloop van dit WK", aldus de Italiaanse bondscoach op de persconferentie achteraf.

Giorgio Chiellini, verdediger van de Squadra, vond ook dat de wereldkampioen recht had op de drie punten. "Het doelpunt dat we tegen kregen, kwam uit een standaardsituatie, maar verder waren de Paraguayanen niet gevaarlijk. Met alle respect voor hen, maar ik weet niet hoe ze anders een goal hadden kunnen scoren. In de tweede helft waren we veel beter en maakten we verdiend gelijk, maar we hadden moeten winnen", besloot de verdediger van Juventus Turijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties