Club Brugge treft 9 keer raak in oefenpot

Kristof Blomme
| 45 reacties

Club Brugge heeft een oefenwedstrijd tegen eersteprovincialer Wingene met 0-9 gewonnen. Akpala trof 3 keer raak.

Bij Club begon de Braziliaanse tester Jefferson aan de match. Hij kwam echter weinig in het stuk voor. De bedrijvigste man voor de pauze was Jonathan Blondel. Na amper 6 minuten werd hij bediend door Hoefkens en de middenvelder knalde in één tijd heerlijk binnen. Een kwartier later mocht de kleine pitbull een hoekschop trappen. Hij vond Kouemaha, die ook raak trof. De rust werd uiteindelijk bereikt met een 0-4 voorsprong. Geraerts en Hoefkens konden telkens scoren op een hoekschop van Blondel.

Ook in de tweede helft bleef Club gevaarlijk op hoekschoppen. Twee keer bracht Lestienne de bal voor doel en evenveel keer stond Van Gijseghem klaar om af te werken. In de slotfase scoorde Akpala nog 3 keer. De volgende oefenpartij van blauw-zwart is tegen tweedeklasser Oostende.