Finse coach: "We zijn nog maar halfweg"

Nico Wieme
| 1 reacties
Finse coach: "We zijn nog maar halfweg"
Foto: © SC

TPS Turku won met het kleinste verschil bij Cercle Brugge en daar was Marko Rajamäki best tevreden mee. Toch waarschuwt de Finse coach zijn spelers voor euforie, want de pleit is nog maar half beslecht.

Het was geen euforische Marko Rajamäki die de pers na de heenmatch in de tweede voorronde van de Europa League te woord stond. De TPS-trainer predikt realisme. “We zijn nog maar halfweg en het is nog maar 0-1. Cercle is zeker in staat om bij ons te doen wat wij hier gedaan hebben.”

Turku liet voor de rust Cercle achter een ongrijpbare bal lopen. “Dat verliep allemaal volgens plan. Wij speelden goed in positie en creëerden twee tot drie kansen. Meer kan ik van mijn spelers niet vragen tegen een Cercle dat toch veel kwaliteiten heeft”, aldus Rajamäki.

In de tweede helft kwamen de Finnen steeds meer onder druk te staan en dat had ook de Finse coach gezien. “We plooiden toen te diep terug waardoor de thuisploeg hoog en te dicht bij onze goal kon spelen. Het was voor beide teams een moeilijke wedstrijd omdat de spelers elkaar niet kennen”, besloot Rajamäki.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties