Di Gregorio: "Heb de juiste keuze gemaakt"

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
Di Gregorio: "Heb de juiste keuze gemaakt"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Alexandre Di Gregorio trok zondag weer een truitje van Antwerp aan. De 30-jarige Luikenaar is blij dat hij terug op de Bosuil rondloopt.

In 2007 ruilde Di Gregorio Antwerp voor een Nederlands avontuur bij RKC Waalwijk. “Dit is een mooie terugkeer”, geniet de aanvaller na van de zege tegen Germinal Beerschot. “Als je dit ziet, dan weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt.”

“Deze overwinning is belangrijk naar de competitie toe”, stelt Di Gregorio. “We hebben bewezen dat we iets kunnen doen. Antwerp en zijn supporters hebben niets te zoeken in tweede klasse. Iedereen dacht dat we met 3 of 4-0 zouden verliezen. Zij hebben immers de betere spelers. Dat maakt de overwinning nog mooier.”

Antwerp is nog maar een week aan het trainen. Fysiek was de wedstrijd tegen Germinal Beerschot dus een zware slag. “Ik had het heel moeilijk met het tempo”, geeft de kapitein van de Great Old toe. “Maar ik had het erger verwacht. We hebben goed georganiseerd gespeeld en iedereen heeft alles gegeven. Dat is heel positief.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties