De Mul en Pieroni maken kennis met de groep

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
De Mul en Pieroni maken kennis met de groep
Foto: © SC

Tom De Mul en Luigi Pieroni maakten maandag kennis met hun nieuwe ploegmaats bij Standard. De jongste aanwinsten van de Luikenaars kregen ook meteen een truitje van manager Pierre François.

De Mul wordt voor een jaartje gehuurd van het Spaanse Sevilla. “Ik ben heel blij met deze tranfer”, zegt de middenvelder. “Voor mij is dit een nieuwe start met nieuwe kansen bij een nieuw team.”

Er wordt verwacht dat De Mul meer ervaring bij kan brengen. “Het is een jonge ploeg, maar ik ben zelf ook nog jong. Er zit alvast veel talent in deze groep. We moeten zo hoog mogelijk mikken en als het kan meestrijden voor de titel. Al zal de concurrentie heel zwaar zijn.”

Voor Luigi Pieroni oogde het allemaal een beetje bekender. De aanvaller kreeg zijn jeugdopleiding bij Standard. “Al is er wel veel veranderd ten opzichte van die periode. De club is duidelijk gegroeid in de tijd.”

“Het is voor mij een kinderdroom die uitkomt om voor Standard uit te komen. Ik ben hier dankzij D’Onofrio. Hij heeft vertrouwen in mij en dat wil ik niet beschamen. Voor mij is het belangrijk dat ik terug kan spelen. En als één van de oudste van de groep wil ik mijn ervaring doorgeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties