Kljestan: "Ik wil iedere week in de basis staan"

Nico Wieme
| 6 reacties
Kljestan: "Ik wil iedere week in de basis staan"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Sacha Kljestan mocht tegen The New Saints centraal op het middenveld van Anderlecht opereren. De Amerikaan bedankte voor het vertrouwen met een goede prestatie. "Ik speel waar de coach mij nodig heeft", zei de paars- witte nieuweling.

In het herschikte elftal van Anderlecht kreeg Sacha Kljestan een centrale rol toebedeeld van Ariël Jacobs. “Mijn prestatie in deze match voelt goed aan”, zei de Amerikaan ons na de match. “We plaatsen ons voor de laatste voorronde en staan nu voor een nieuwe uitdaging. Vrijdag is de loting en dan zien we wel welke tegenstander uit de bus komt.”

Kljestan was niet verrast door de experimentele opstelling. “Door de blessures van enkele medespelers wist ik dat de kans groot was dat ik zou mogen starten. Het samenspel met Lukas Marecek en Matias Suarez was niet nieuw voor mij, want ook in de voorbereiding speelden we enkele keren in die samenstelling.”

Geen voorkeur

Over zijn lievelingspositie bekende Kljestan geen kleur. “Ik heb geen voorkeur. Waar de coach mij nodig heeft, speel ik. Met drie of vier op het middenveld, aanvallend of verdedigend, allemaal goed voor mij, al blijft mijn infiltratievermogen in de zestien mijn sterke wapen.”

Wat verwacht de Amerikaanse middenvelder voor de komende matchen? “Ik wil in eerste instantie progressie maken en hoop dat ik elke week in de basis sta. Op die manier zal ik beter worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties