Rosales: "Nederlandse competitie beter dan Belgische"

Steurbaut Kersten
| 105 reacties
Rosales: "Nederlandse competitie beter dan Belgische"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente stelde maandag drie nieuwe spelers voor. Twee Belgen: Bart Buysse (Zulte Waregem) en Nacer Chadli (AGOVV). En een Venezolaan uit België: Roberto Rosales (AA Gent).

Rosales volgt zo zijn trainer Michel Preud’homme richting Enschede. “De Nederlandse competitie staat hoger aangeschreven dan de Belgische”, stelt de Venezolaan. “En het is prettig dat ik Bryan Ruiz nog ken van bij Gent. Dat is makkelijker om me aan te passen. Ik heb de goede keuze gemaakt door hier te komen voetballen.”

“Ik wil het de trainer zo moeilijk mogelijk maken in de keus voor de linksbackpositie”, spreekt Buysse zijn ambities uit. “Ik hoop ook veel bij te leren van Michel Preud’homme.”

Chadli is voor velen nog een onbekende. Hij komt over van de Nederlandse tweedeklasser AGOVV. “Ik ben blij dat ik voor FC Twente mag voetballen”, aldus de aanvallende middenvelder. “De stap van AGOVV naar FC Twente is groot, maar geen onmogelijke. Het ligt aan mij hoe ik het op ga pakken, ik heb vertrouwen dat het goed gaat komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties