Geraerts: "Geen paniek, nog maar één match bezig"

Manuel Gonzalez
| 42 reacties
Geraerts: "Geen paniek, nog maar één match bezig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor zijn eerste match van het seizoen bij KV Kortrijk. Middenvelder Geraerts wil de kalmte bewaren.

"De sfeer is goed. We hebben nog maar één wedstrijd gespeeld, hé. Zondag was het stil. Iedereen was aangeslagen. Maar de rustdag heeft deugd gedaan. Kijk maar eens naar de trainingen hoe de sfeer is", zegt Geraerts in HNB.

"Er zijn inderdaad veel karakters in de kleedkamer, maar het gaat niet ontploffen. Ik heb Standard meegemaakt en daar zat wel nog wat anders."

"Daar zag ik een speler kop aan kop staan met de trainer in het bijzijn van iedereen, iets wat ik hier nooit meegemaakt heb. Maar een dag later was het vergeten, hé. Dat is een bewijs van een sterk karakter hebben. Zoals Stijnen. Hij is impulsief, kan met je botsen en vijf minuten later zit je samen in bad met een Aquarius te lachen. Karakters botsen nu eenmaal."

"Ik houd het erop dat we zaterdag met tien man een slechte dag hadden. Alleen Stijnen heeft goed gepakt. Na de voorbereiding weerklonk de hoempapa, nu hoor je een treurmars als het over Club gaat. Plezant is anders, maar we hebben maar een oplossing: antwoorden op het veld en zaterdag thuis winnen van Sint-Truiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties