Mokulu: "Als ik niet scoor, kan ik niet slapen"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Mokulu: "Als ik niet scoor, kan ik niet slapen"
Foto: © SC

De Belgische beloften spelen volgende week donderdag in Slovenië een belangrijke wedstrijd met het oog op het EK van volgende zomer in Denemarken. Lokeren-aanvaller Benjamin Mokulu blikt met vertrouwen vooruit.

Mokulu zorgde in Frankrijk al voor de winnende treffer voor Jong België en is bij Lokeren de man in vorm. Voor de Waaslanders stond hij al één keer aan het kanon.

“Iedere selectie voor België is een eer voor mij”, zegt de 20-jarige Congolese Belg in HLN. “Als we ons willen plaatsen voor het EK in Denemarken, moeten we in Slovenië gewoon de drie punten pakken.”

“Het doelpunt tegen Frankrijk heeft mij veel vertrouwen gegeven”, gaat Mokulu verder. “Iedere aanvaller heeft nood aan doelpunten. Voor mij is dat zeker zo. Als ik niet scoor, voel ik me niet goed en kan ik niet slapen.”

Jong België staat in zijn groep tweede achter Oekraïne. De tien groepswinnaars en de vier beste nummers twee plaatsen zich voor de play-offs. De zeven winnaars van die wedstrijd mogen samen met Denemarken deelnemen aan het EK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties