D'Onofrio keurt actie van eigen supporters af

Steven Bologne
| 33 reacties
D'Onofrio keurt actie van eigen supporters af
Foto: © SC

Gespreksonderwerp na de thuiszege van Standard tegen Kortrijk was de actie vanuit de supportersschare van de Rouches. De al niet zo populaire trainer van Standard schiet met scherp naar zijn eigen achterban.

Met gerichte spandoeken vroegen de supporters zich af waar al de miljoenen zijn gebleven die Standard heeft geïncasseerd na de Champions League en alle uitgaande transfers.  Op de andere spandoeken stond ook te lezen dat de visie van het bestuur niet strookt met de ambities van de vele fans. Een zwijgactie van goed 25 minuten was een niet alledaags beeld voor een anders zo sfeervol Sclessin.

“Een supporter in hart en nieren moet volgens mij  zijn ploeg steunen, en dat was vanavond duidelijk niet het geval”, sakkerde Dominique D’Onofrio op de persconferentie. “Ik vind dat enorm jammer want de club heeft zijn fans altijd door dik en dun gesteund. Ze hebben niet alleen de bestuurslui geraakt, maar ook de spelers door hen niet de steun te geven die ze verdienen en al zeker niet door hen te staan opwachten of proberen binnen te dringen. “

“Dit kan nu eenmaal voorvallen in het voetbal. Maar laat ons even serieus blijven, we zijn amper vier wedstrijden ver. We hebben vijf punten en hadden er zeker twee of drie meer verdiend. Dat is nu eenmaal voetbal, zo dramatisch staan we er toch niet voor? De spelers hebben ondanks hun jeugdige leeftijd als grote jongens gespeeld, en dat in zeer moeilijke omstandigheden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties