Mechelse arts is kwaad op Julien Gorius

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Mechelse arts is kwaad op Julien Gorius
Foto: © SC

Julien Gorius speelde geen gelukkige wedstrijd tegen Sint-Truiden. Bovendien scoorde de Fransman slechte punten bij de Mechelse technische staf.

Gorius verscheen net als tegen Club Brugge met een groot wit masker op het veld wegens een kaakbeenbreuk. Het moet de Fransman serieus gestoord hebben, want in de eerste helft verstuurde hij keer op keer een slechte pass. Ook zijn vrije trappen misten de juiste richting.

In het begin van de tweede helft verscheen de middenvelder dan maar zonder masker op het veld. Zo had hij op Club Brugge ook zijn elfmeter voorbij Stijn Stijnen in de netten gejaagd. Dat zorgde echter voor wrevel bij de medische staf van KV.

“Het is heel moeilijk om met dat masker te spelen”, zegt Gorius. “Je verliest een groot deel van je gezichtsveld. Daarom heb ik het na de rust in de kleedkamer gelaten. De dokter was daar niet echt blij mee, maar soms moet je risico’s nemen.”

Het bracht echter niet veel op. Ook in de tweede helft haalde Gorius zijn normale niveau niet en kwam hij net te laat om een voorzet in doel te koppen. Een kwartier voor tijd werd hij teleurgesteld naar de kant gehaald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties