Liverpool denkt aan Cole

De Nijs Michael
| 6 reacties
Liverpool denkt aan Cole
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is nog op zoek naar een extra aanvaller. Volgens de Engelse pers komt onder meer Carlton Cole in aanmerking voor de vacante positie bij The Reds. Hij moet er de concurrentie met Fernando Torres en David N'Gog aangaan.

Volgens Sky Sports zijn er intussen al contacten geweest tussen Liverpool en West Ham United, de huidige werkgever van de zevenvoudige international. Liverpool zal wel met goede argumenten op de proppen moeten komen, want zowel West Ham-trainer Avram Grant als Cole zelf hebben al aangegeven dat een transfer niet onmiddellijk aan de orde is.

De interesse in Cole komt niet uit de lucht vallen. De Engelsman speelde zich vorig seizoen in de kijker met enkele knappe prestaties. Indien de transfer naar Liverpool zou doorgaan, wordt dat meteen het tweede topteam dat Cole aan zich kan binden, want eerder verdedigde de spits ook al de kleuren van Chelsea. Daarnaast was de aanvaller in het verleden ook bij Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic en Aston Villa aan de slag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties